Kauniit tunikat joka tilaisuuteen

Tunika oli yleinen vaate jo antiikin Kreikassa ja Roomassa. Se oli erityisesti miesten käyttämä ja sen pituus määräytyi käyttäjän yhteiskunnallisen aseman mukaan. Tänään tunika on yksi käytännöllisimmistä vaatteista joita tulisi olla jokaisen vaatekaapissa. Tunikaa voi yhdistellä lähes kaikenlaisten asusteiden kanssa, ja modernit kuosit ja leikkaukset tekevät siitä helpon asusteen sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin.

Modernia tai klassista, aina edustuskelpoista.

Moderni tunika sopii käytettäväksi joka tyyliin. Jos haluat korostaa naisellisuuttasi, löydät mallistostamme varmasti tunikan, joka sopii tarkoitukseen. Erilaiset leikkaukset ja kuosit mahdollistavat sopivan vaatteen löytymisen juuri sinulle. Tai jos haluat ehkä peitellä pyöreyttäsi, tunika on siihen sopiva asu. Valitsemalla oikean kuosin ja värin löydät varmasti tyyliäsi tukevan kauniin käyttövaatteen joka ei häpeä virallisiakaan tilaisuuksia. Klassinen raitakuosi tai hempeä pitsikoristelu ovat esimerkkejä mallistostamme.

Tunikan moninaiset käyttömahdollisuudet tekevät sen vaatekaapin perusvaatteeksi. Materiaalien pehmeys iholla ja niiden leikkaus saavat sen käyttämisen tuntumaan helpolta. Ajattomat kuosit sopivat kaikille, haluat sitten olla kuin 70-luvun hippityttö tai moderni huolitellusti pukeutuva virkanainen. Raitojen kodikkuus tai eteerisempi kuosi ja värivalinta luovat lähes rajattomat mahdollisuudet yhdistellä tunikojamme muiden vaatteiden kanssa. Mallistostamme löytyy sekä lyhyt- että pitkähihaisia malleja, varmasti jokaiseen tilanteeseen sopivia. Helppohoitoinen polyesteri tai viskoosi ja kauniit yksityiskohdat saavat tunikamme tuntumaan ylelliseltä päällä. Voit luottaa asusi istuvuuteen ja näyttävyyteen joka tilanteessa. Pääntien leikkaus ja koristelu, hihojen pituus ja kankaiden kuosit helpottavat tunikan yhdistelemistä vaikkapa pitkiin housuihin tai shortseihin ja täydentävät tyyliäsi.

Tee pukeutuminen helpoksi

tunikoiden isot koot antavat kaikille mahdollisuuden pukeutua näyttävästi mutta silti tyylikkäästi. Langanohuet supermallit ovat, juuri niin, vain langanohuita supermalleja. Tämän päivän nainen voi olla hyvinkin muodokas ja sitä ei tarvitse peitellä. Valitsemalla tunikan mallistostamme tuot itsestäsi esille juuri sen, minkä haluat muiden näkevän. Reilu vaate luo varmuutta ja antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ilman, että täytyy koko ajan ajatella ulkoasua. Materiaalin keveys tukee osaltaan käyttämisen helppoutta. Unohda taistelu kiristäviä ja huonosti istuvia vaatteita vastaan ja uskalla olla oma itsesi myös pukeutumisessa. Ajattoman kaunis mallistomme ja reilut koot antavat tämän päivän tiedostavalle naiselle mahdollisuuden olla edustava ilman, että täytyy tinkiä tyylistä. Tunikoidemme reilu kokovalikoima tekee joka tilanteeseen sopivan tyylikkään pukeutumisen helpoksi. Voit aina luottaa asusi toimivuuteen, olet sitten lomalla tai menossa edustustilaisuuteen. Vaativatkin tilanteet sujuvat helposti, kun oikein valittujen istuvien ja tyylikkäiden asujen yhdistelmä pitää kantajansa varmana koko illan. Yhdistele asujasi rohkeasti.

Hyvää makua ja tyylikästä pukeutumista

Kaiken kaikkiaan tunika on asusteena hyvä ja helppo ratkaisu haettaessa tyyliä pukeutumiseen. Se on vaivattomasti yhdisteltävissä lähes kaikkiin asusteisiin. Se voi olla joko tyylin määrääjä tai sitä täydentävä. Tunikamme tukevat myös oikein valittuna käyttäjänsä persoonallisuutta ja antavat reilujen kokojen takia kaikille mahdollisuuden pukeutua tavalla, joka saa päät kääntymään. Erilaiset yksityiskohdat, leikkaukset ja kankaiden kuosit hyvällä maulla valittuna kertovat jotain käyttäjästään. Tunikaa valitessa kannattaa kuitenkin muistaa muutama klassinen pukeutumisen perussääntö. Mikäli et halua korostaa vartalosi pyöreyttä, kannattaa välttää vaakaraidoitusta vaatteissa. Rentoon pukeutumistyyliin soveltuvat värikkäät kuosit käytettäväksi esimerkiksi farkkujen kanssa. Tummat hillityt sävyt ovat erinomainen valinta tilaisuuksiin joissa halutaan edustaa. Naisellisuutta voi korostaa erilaisin pitsisomistein ja pienet yksityiskohdat tekevät asusta persoonallisen. Tunika on tämän päivän pukeutumista helpoimmillaan sen käytön monipuolisuuden takia. Tunikan hankinta on tehty helpoksi, tarvitset vain muutaman hiiren näpäytyksen ja pääset vertailemaan ja etsimään juuri sinun tyyliisi sopivaa vaatekappaletta, joka sallii pukeutumisen vapauden myös isossa koossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

dotmag