Hauskat lahjat kirjanjulkaisutilaisuuteen

Kirjan julkaiseminen on upea saavutus, jota kannattaa juhlistaa, mutta kirjanjulkaisutilaisuuden ei suinkaan ole pakko olla virallinen ja kuiva tilaisuus! Jos vain tuoreen kirjailijan huumorintaju kestää, kannattaa tilaisuutta juhlistaa hauskoilla lahjoilla. Partyking on hauskojen lahjojen aarreaitta, joten kannattaa sukeltaa sen valikoimiin, kun tavoitteena on löytää hauskat lahjat kirjanjulkaisutilaisuuteen! Keräsimme tähän artikkeliin hauskoja Partykingiltä löytyviä lahjaideoita tuoreelle kirjailijalle. Mukana on niin pienen kuin hieman suuremmankin budjetin vaihtoehtoja.

Pop It Fidget Toy -lelut stressin poistoon

Löydät hauskat Lahjat helposti Partykingiltä! Ehkäpä kirjan kirjoitusprosessi on ollut kirjoittajalle erityisen stressaava ja haluat muistuttaa häntä tästä hauskalla tavalla. Tällöin lahjapaketista voi löytyä suosittuja Pop It Fidget Toy -leluja vaikkapa kaikissa sateenkaaren väreissä. Liitä mukaan hauska viesti, jossa kerrot toivomasi kirjailijan seuraavan teoksen syntyvän vähemmällä stressillä. Jos prosessi kuitenkin stressaa, ovat Pop It Fidget Toy -lelut lähellä lievittämässä stressiä. Jos satut Partykingille alennusaikaan, voit löytää Pop It Fidget Toy -leluja jopa alle viidellä eurolla. Tässä onkin kiva pienen budjetin lahjaidea! Tutustu myös Plop it! Fidget Toy -leluihin!

Puhallettava kylpyamme rentoutumiseen

Stressin poistoon ja rentoutumiseen voi lahjapakettiin sujauttaa myös hieman suuremman lahjan, nimittäin puhallettavan kylpyammeen, jossa kirjailijan on mukava rentoutua pitkän kirjoitusrupeaman jälkeen. Tähänkin lahjaan kannattaa liittää mukaan humoristinen viesti, jossa kerrot, vaikkapa ettei sinulla ollut varaa posliiniseen luksusammeeseen, mutta puhallettava kylpyamme ajaa saman asian ja sen voi sitä paitsi aina tyhjentää ilmasta, kun sitä ei käytetä. Näin se ei vie turhaa tilaa kylpyhuoneesta – toisin kuin perinteinen kylpyamme, josta on perin vaikeaa päästä eroon, kun siihen kyllästyy tai kun sitä ei tarvita. Puhallettava kylpyamme maksaa Partykingillä noin 50 euroa eli huomattavasti vähemmän kuin luksustason poreamme! Varusta lahja vielä vaikkapa ihanalla kylpypommilla ja tarjoat tuoreelle kirjailijalle kerralla oikean rentoutumispommin!

Valtava nalle söpöilyyn

Jos haluat antaa kirjailijalle näyttävän, melko suuren lahjan, kannattaa harkita Partykingin valikoimista löytyvää valtavaa nallea. Mikäpä voisi mennä vikaan tämän lahjan kohdalla? Suuri nalle on perinteinen lahja, joka sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin – ja onhan se aivan valtavan söpö vaihtoehto! Valtava nalle maksaa Partykingillä alkaen noin 60 euroa. Jos haluat suorastaan supergiganttisen valtavan nallen, maksaa se lähes 200 euroa. Ensimmäisen vaihtoehdon koko on 130 x 75 senttimetriä ja supergiganttisen valtavan nallen koko on 217 x 135 senttimetriä eli todellakin supergiganttinen! Pienempi vaihtoehto painaa 3,1 kiloa ja suurempi huikeat kymmenen kiloa! Parhaimmillaan valtavasta nallesta tulee kirjailijan työhuoneen tai tulevien kirjanjulkistustilaisuuksien uusi maskotti!

Päähieroja älynystyröiden herättelyyn

Toisinaan kirjailijan luovuus saattaa hetkeksi kadota. Tällöin päähieroja voi olla tarpeen. Ehkäpä sillä saisi aivosoluja ja älynystyröitä heräteltyä, jolloin uusien tarinoiden keksiminen olisi entistä helpompaa? Ainakin päähierojan kanssa samaan pakettiin sujautettavaan pakettikorttiin voi uumoilla jotakin tämän kaltaista. Näin lahjasta tulee hauska ja oivaltava pieni muistaminen kirjailijan tärkeänä päivänä. Myös päähieroja voi auttaa lievittämään stressiä, joka on valitettavan usein kirjailijan piinaava seuralainen. Päähieroja maksaa Partykingillä noin 10 euroa eli menee pienen budjetin hauskojen lahjojen kategoriaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

dotmag